Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden website’s speciaal voor kleine ZZP’ers en zelfstandige ondernemers. De reden dat wij voor deze doelgroep kiezen is dat deze groep ondernemers vaak geen duizenden euro kunnen veroorloven voor een functionele website waarop men zich kan voorstellen. Wij zijn in staat om de kosten laag te houden terwijl wij zeer snel en flexibel kunnen leveren.

Hoe gaan wij te werk ?
In een gesprek met u bespreken we de doelstelling van de te ontwerpen site. U geeft aan wat u wenst, de vormen, de kleuren, het fotomateriaal etc. Hierna starten wij met het opzetten van de gewenste domein naar en starten wij de installatie van uw website gebaseerd op het WordPress CMS systeem . Wanneer de look en feel gereed is mag u beslissen of het naar wens is, zo ja, dan starten wij met de finale implementatie van aangeleverde data en binnen een paar dagen is uw site operationeel.

Na de implementatie kunt U zelf de site onderhouden. Indien gewenst bieden wij een praktische cursus aan om dit op een efficiënte manier te leren. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid dat wij uw website onderhouden tegen een zeer scherp uurtarief. Daarbij kunt U ook denken aan periodiek onderhoud zoals het actualiseren van plug-ins of upgraden van het CMS platform.

Neem contact met ons op indien uw interesse en een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen.

© 2023 Omega Consultancy & Software, All rights reserved –  Colofoon – Legal notice – Disclaimer