In samenwerking met Just4Moments levert Omega Consultancy ook diensten mbt. Fotografie. Wij leggen alles vast wat te maken heeft met uw bedrijf, personeel, evenementen maar ook uw producten brengen wij op een commercieel aantrekkelijke manier in beeld. Wij verzorgen uw fotografie voor elk denkbaar evenement zoals congressen, modeshows, bedrijfsfeesten, presentaties, dansvoorstelling en beurzen. Maar ook een portret van uw personeel voor de website, mooie foto’s van het bedrijfsgebouw en nog veel meer. Meer informatie is te vinden op de website van Just4Moments fotografie diensten.

Natuurfotografie vormt een specialisatie binnen de diensten van Just4Moments en daarin heeft dit jonge bedrijf zijn sporen reeds verdiend. Met publicaties in vooraanstaande natuur en fotografie magazines, ereplaatsen in toonaangevende fotografie wedstrijden en verkiezingen bevestigen dat wij kwaliteit van het hoogst haalbare niveau. En deze kwaliteit is een doelstelling opzich, door middel van deze beelden bewaren en conserveren wij de prachtige beelden van “onze” natuur voor latere generaties. Onze beelden worden naast publicatie ook gebruikt voor de beste kwaliteit “fine-art” prints en vormen een sieraad aan de wand. In menig kantoor, huis, of museum vind U fotowerk dat wij hebben geproduceerd. Indien U interesse heeft kunt u zich wenden tot Just4Moments – nicole@natuurfoto.biz.

Referenties en klanten waarmee wij in het verleden hebben samengewerkt: Belgacom, Zoom, SHOOT, WNF Panda, Teleac, Birdpix, NP de Biesbosch, Staatsbosbeheer, BWPA etc.

Voorbeelden van ons werk is te vinden op :

Naast bedrijfsfotografie in de meest ruime zin van het woord verzorgen wij ook bruidsreportages en portrettering van mens en dier. Met regelmaat organiseren wij thematische foto shoots waarbij we de beschikking over een mobiele fotostudio zodat een foto sessie op locatie mogelijk is.

Al het fotowerk dat wij produceren is voor diverse doeleinden te gebruiken, zoals: internet, relatiegeschenk, publicaties, alle mogelijke vormen van drukwerk en persberichten, Fine-art prints, billboards etc.

© 2023 Omega Consultancy & Software, All rights reserved –  Colofoon – Legal notice – Disclaimer