Omega Consultancy & Software heeft een zeer ruime ervaring op het gebied van Change & Release Management binnen de ICT dienstverlening. Sinds decennia zijn consultants werkzaam in diverse onderdelen van verschillende nationale en internationale organisaties : Delivery van de ICT diensten; ITIL Proces Management (met name Change & (Operationeel) Release Management), Configuratie & Service Management. Mede daardoor hebben wij een ruime ervaring opgebouwd met aansturen van (agile) delivery of support teams, people management, management van beheer werkzaamheden maar ook op het gebied van de operationele uitvoering én implementatie.

Naast change en release management leveren wij de volgende diensten :

  • Data storage en back-up oplossingen op basis van Synology & Tandberg.
  • Netwerk infra : ontwerp, realisatie, certificering en onderhoud tot 10G (trend-data).
  • WIFI netwerken op basis van Ruckus & Ubiquiti oplossingen.
  • IP camera beveiliging.
  • Algemene ITC oplossing & monitoring op basis van Unix (Raspberry) servers.


Professionele netwerk oplossingen voor veilige, snelle en robuuste netwerkinfrastructuren in eenvoudige en veeleisende kleine zakelijk & MKB ICT-omgevingen.

Netwerken zijn van kritiek belang voor organisaties om de continuïteit van systemen en processen te kunnen waarborgen. De onderliggende technische infrastructuur is van grote invloed op de prestaties en veiligheid van deze netwerken.

Omega Consultancy & Software, geeft advies op maat en komt met een passend ontwerp voor uw organisatie. Wij leveren en gebruiken alleen hoogwaardige componenten voor eenvoudige en complexe netwerkinfrastructuren in vaak veeleisende omgevingen serverruimtes of gestructureerde bekabelingsprojecten.

Als partner ondersteunt Omega Consultancy opdrachtgevers bij het aanleggen van netwerkinfrastructuren door middel van:

  • Advies.
  • Hardware (Draytek, TP-Link, Ruckus, Synology, Tandberg, Raspberry).
  • Installatie (Waarbij we gecertificeerde meetapparatuur van trend-networks gebruiken).
  • Service, onderhoud en aanleggen van technische documentatie.

Ervaren specialisten adviseren en ontwerpen, een oplossing op maat die aansluit bij de noden van de klant.


Bent u nieuwsgierig geworden of wisselt U graag een keer uw gedachten uit in een persoonlijk onderhoud? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en schroom niet te bellen of te mailen indien U meer informatie wenst of aanvullende vragen heeft.

© 2023 Omega Consultancy & Software, All rights reserved –  Colofoon – Legal notice – Disclaimer